Politică de rambursări și returnări


Consumatorul are dreptul la retur, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile  de la primirea produsului urmand conditiile de retur de mai jos. Returul oricarui produs se va efectua in aceleasi conditii in care a fost primit si nu se accepta returul produselor folosite sau deteriorate. 

MOBILAAZ.RO , isi rezerva dreptul de a refuza returul oricarui produs expediat dupa limita perioadei de returnare si/sau a produselor care nu se afla in aceleasi conditii in care au fost primite.

Cheltuielile de transport pentru returnarea produsului sunt suportate exclusiv de catre client. Clientul are obligatia de a returna produsele doar la depozitul numit de angajatii arboteca.ro dupa sesizarea returului prin mail la contact@mobilaaz.ro

MOBILAAZ.RO isi rezerva dreptul sa accepte returnarea produsului doar prin firmele de curierat agreeate prin contract si nu va accepta returnarea produsului in alte conditii. Conditiile de mai sus se exclud in situatia in care produsul ajunge defect la consumator. In acest caz comerciantul isi asuma cheltuielile de retur dar numai daca returul este efectuat de catre firmele de curierat agreate prin contract. In vederea returului consumatorul are obligatia sa ambaleze corespunzator produsul.

Nu ne asumam raspunderea pentru transportul si manipularea produselor efectuate de catre client si avem dreptul de a refuza returnarea produselor care prezinta deteriorari cauzate de catre transportul si manipularea efectuate de catre client.

Rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de maxim 30 de zile de la returnarea produsului/produselor, doar in contul bancar personal al cumparatorului.

Adaugarea produsului in cosul de cumparaturi si finalizarea comenzii reprezinta doar rezervarea acestuia pana in momentul in care unul dintre operatorii nostrii va confirma integritatea produsului, precum si perioada necesara livrarii.

Conform art. 9 din Ordonanța de Urgență nr. 34 din 2014 aveți la dispoziție 14 zile de la primirea produsului pentru a vă exercita dreptul de retragere, adică să returnați produsul fără a vă justifica decizia. 
În plus față de dreptul de retragere menționat mai sus, MOBILAAZ.RO vă oferă posibilitatea să returnați produsele achiziționate de pe mobilaaz.ro pentru o perioadă de 30 zile de la momentul achiziționării.

Dacă produsele pe care le-ați cumpărat sunt defecte sau descoperiți că nu sunt potrivite scopului pentru care le-ați achiziționat, mobilaz.ro vă oferă posibilitatea returnării acestora în scopul schimbării sau rambursării contravalorii acestora. 
Pentru a fi acceptate la retur produsele trebuie să fie noi (să nu fi fost folosite). Transportul produselor se va face pe cheltuiala clientului.
MOBILAAZ.RO își rezervă dreptul de a analiza și decide acordarea sau nu a returului pentru fiecare solicitare în parte.


În cazul în care doriți să returnați produsul și să primiți contravaloarea acestuia, intrati la sectiunea Contact a site-ului web, paragraf Retur si completati formularul cu următoarele informații: nume și prenume, număr comandă, IBAN, nume titular cont bancar, nume bancă, adresă bancă.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat.

Dupa receptia si inspectia returului se va proceda la returnarea banilor prin restituire in contul cumparatorului. Daca totul este în regulă în urma verificarii produsului returnat, îți vom restitui prin transfer bancar contravaloarea produselor în maxim 14 zile calendaristice. 

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.